Tarieven:

Als je je bij mij hebt aangemeld maken we een afspraak (binnen 2 weken) om kennis te maken. In dit gesprek vertel ik meer over mijzelf en mijn manier van werken. Je kunt in dit gesprek jouw hulpvraag kenbaar maken en vragen stellen over de therapie of praktische zaken.

Dit eerste gesprek is kosteloos. Als je wilt starten met de behandeling zullen we na de eerste 2 sessies samen een behandelplan opstellen. We spreken een aantal sessies af waarna we evalueren en een eventueel vervolg bepalen.

Individuele therapie:

Kennismakingsgesprek/intake:                     gratis
Individuele therapiesessie van 60 min:         € 75,-

Bij vergoeding door werkgever                       € 95,-

Assertiviteitstraining voor vrouwen:

6 wekelijkse sessies:                                    €  225,-

 

Vergoedingen:

Vergoeding van dramatherapie valt in de meeste gevallen onder de noemer alternatieve zorg. Deze zorgvorm wordt alleen vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Vergoeding voor vaktherapie via de aanvullende verzekering is mogelijk omdat ik aangesloten ben bij de FVB. Afhankelijk van jouw zorgverzekering kan de therapie geheel (of gedeeltelijk) worden vergoed. Informeer dit bij je zorgverzekering.

Ik ben lid van de FVB (Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen), de Nederlandse Vereniging voor Dramatherapie (NVDT) en geregistreerd bij de Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB) onder registratienummer: 104296.

Voor een overzicht van zorgverzekeraars die in 2022 vaktherapie vergoeden kun je terecht op www.zorgwijzer.nl

 

Coronavirus:

Het is momenteel wel mogelijk om een afspraak te maken in de praktijk. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen opgesteld door de RIVM:

  • Blijf thuis als je de volgende klachten hebt: verkouden, niezen, hoesten, keelpijn, kortademigheid, diarree of koorts.
  • Blijf thuis als huisgenoten een van bovenstaande klachten heeft.
  • Blijf thuis als huisgenoten corona hebben.
  • We geven geen handen.
  • We wassen onze handen voor en na de behandeling met water en zeep.
  • Nies en hoest aan de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Tijdens de therapie houden we 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Ten behoeve van de ventilatie zal er een raam open staan. Het is daarom zinvol om wat warmere kleren aan te trekken.

Wanneer je twijfel hebt over het bovenstaande in jouw situatie, neem dan even contact op. Wanneer het voor jou niet mogelijk of prettig is om face to face af te spreken is therapie online ook mogelijk. Ik gebruik hiervoor het programma ‘zoom’.

zie ook: vragenlijst covid klachten

 

 

Ik wil meer informatie